Meehelpen

"

Als bezoeker of medewerker

De SamenTuin is een plek van en voor iedereen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een groene leefomgeving een positieve invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van mensen. Iedereen levert op zijn manier een gelijkwaardige bijdrage waardoor samenwerking gevoeld wordt. Of je er nu bent om een rondje te wandelen of voor een praatje: je bent van harte welkom als bezoeker of medewerker. 

Je kan veel vinden in deze ecologische ontmoetingstuin. Je kan er werken aan je persoonlijke groei. Je leert er over gezonde voeding en bent in beweging. Door bezig te zijn, groeit je zelfvertrouwen en doe je belangrijke sociale contacten op. Je netwerk om je heen groeit en je bent onderdeel van de samenleving. Of je hebt gewoon heel veel plezier.

Positieve gezondheid

Speerpunt in het contact met medewerkers en bezoekers is de aandacht voor positieve gezondheid. Hiermee wordt bedoeld dat de SamenTuin bijdraagt aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om hier zo veel mogelijk eigen regie te voeren.

Als partner

De SamenTuin Boxmeer staat open voor elke vorm van samenwerking. Wij zien graag dat ons project bijdraagt aan de leefomgeving en samenwerking daarin is essentieel.

Als donateur

Adopteer een stukje tuin en wordt Vriend van de SamenTuin! Voor 10 euro per jaar adopteer je één vierkante meter SamenTuin aan de Veerstraat. Wil je meer geven? Dan adopteer je ook meer vierkante meters!

Elke donatie, groot of klein, is waardevol en toont jouw betrokkenheid en steun. Daar zijn we je dankbaar voor.

Met jouw steun als jaarlijkse donateur is de toekomst van de SamenTuin een stuk zekerder. Want jouw bijdrage helpt ons nieuwe planten en zaden te kopen, gereedschap aan te schaffen en verbindende activiteiten te organiseren.